El PP denuncia que les obres del Palau de la Música fa dos anys que estan sense data d'inici

El PP denuncia que el Govern de Ribó segueix sense donar resposta sobre el robatori dels 5.000 euros del Palau de la Música després de tancar-se la investigació policial sense conclusió

Guardar

Palau de la Música de València
Palau de la Música de València

El Grup Municipal Popular ha denunciat que les obres de reparació del Palau de la Música porten prop de dos anys embossades i sense data prevista per a la reobertura, ha denunciat la regidora Julia Climent (PP) qui ha advertit "la pèssima gestió del Govern de Ribó i PSOE que després de dos anys de la caiguda del sostre de la sala principal per falta de manteniment encara no han començat les obres".

Climent ha assenyalat després del consell extraordinari del Consell Rector del Palau de la Música que "hem fitxat director artístic per al Palau de la Música, però segueixen sense posar data per a l'inici de les obres de reparació del Palau, i ja han passat dos anys des que va tancar el buc insigne de la cultura a València".

La regidora del PP afirma que per part de Ribó "no es té gens d'interés a recuperar el Palau perquè en dos anys seguim sense projecte i sense data d'inici d'obres i molt menys de reobertura del Palau. És una mostra més de la incapacitat de l'actual Govern municipal en la gestió d'una ciutat com València que volen convertir-la en una ciutat de segona".

Hui en ser Consell extraordinari no s'ha deixat preguntar als regidors que formen el consell d'una altra matèria com la preocupant situació de la rehabilitació de l'edifici. Climent ha advertit que "seguim sense saber encara que ha passat amb els 5.000 euros que van desaparéixer del despatx del director del Palau. Després de tancar-se la investigació policial sense trobar responsables, ara la regidora de Cultura vol donar carpetada i pretenen també tancar la investigació interna".

Destacats