El PP denúncia que 2021 comença amb llistes d'espera "inassumibles i a l'alça" en els serveis per a majors a València

Les llistes d’espera en Ajuda a Domicili, Teleassistència i Menjar a Casa superen les 1.825 persones

Guardar

marta torrado ep
marta torrado ep

La regidora del Partit Popular a l'Ajuntament de València, Marta Torrado, ha denunciat que "2021 comença a València amb unes llistes d'espera inassumibles i a l'alça en els serveis per a majors que ha de donar l'Ajuntament.

"El govern de Ribó i del PSPV han reconegut en una resposta oficial que a la fi de desembre la llista d'espera en serveis per a majors tan importants com Ajuda a domicili, Teleassistència i Menjar a Casa ascendeix a 1.825 persones", ha assenyalat Torrado.

Mes a mes les llistes d'espera van creixent. En l'últim mes, cada dia 3 persones han anat engrossint les llistes d'espera, ha assenyalat. "En un moment on les persones majors són els qui pitjor l'estan passant en aquesta crisi, no es poden permetre aquestes llistes d'espera".

"Compromís i PSPV han fracassat en polítiques socials i polítiques per a majors" ha afirmat Torrado que ha recordat que el PP va presentar una reclamació en els Pressupostos municipals per a 2021 perquè s'augmente la inversió en aquestes partides pressupostàries, ja que, per exemple els comptes reflecteixen una baixada 2,6 M el pressupost d'Ajuda a Domicili.

"Inexplicablement el govern de Ribó ha vetat aquesta reclamació del PP que l'única cosa que busca és que els nostres majors no estan en llistes d'espera i reben uns serveis que són fonamentals en aquests moments", ha finalitzat Torrado.

Destacats