El PP de Catalá demana una mascletà nocturna el 19 de març

L'edil popular proposa que es llance "per a celebrar el dia dels valencians i ajudar a les empreses del sector", durant el toc de queda per a evitar concentracions

Guardar

mascleta_1marzo
mascleta_1marzo

L'edil popular proposa que el 19 de març es llance un castell de focs d'artificials, "per a celebrar el dia dels valencians i ajudar a les empreses del sector", durant el toc de queda per a evitar concentracions

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, ha mostrat avui el suport del PP de la ciutat de València i de la Comunitat Valenciana a les reivindicacions del sector de la pirotècnia, que s'ha vist greument afectada la seua activitat per les restriccions de la pandèmia de COVID.

Catalá ha manifestat que "la pirotècnia és un sector imprescindible per a entendre l'ésser valencià, que ha quedat exclòs de les ajudes necessàries per a aguantar la crisi, per la qual cosa demanem un mínim de sensibilitat de les Administracions".

Sobre la falta d'ajudes, ha lamentat que "en aquest Ajuntament falta trellat, sentit comú i un poc de valenciania, perquè no costa res fer un castell el dia 19 quan la gent està en toc de queda i no pot sortir de casa, per la qual cosa no ha d'haver-hi concentracions i no hauria de preocupar-se el senyor Galiana que passarà el mateix que amb la cavalcada de Reis, el seu poden fer les coses però ben fetes".

"Il·luminar el cel de València amb un gran castell pot ser una bona manera d'ajudar als pirotècnics. Seria un gest que no costa res i que es pot organitzar amb totes les mesures de seguretat, i que donaria una mica de vida a aquestes empreses", ha assenyalat.

Destacats