El PP afirma que Ribó i el PSOE no han invertit en el primer trimestre "ni un euro" en cinc districtes i 50 barris de la ciutat

"L'estat d'execució en els barris a penes passa de l'1%, el percentatge més baix dels últims anys", denuncien

Guardar

Terrasses al barri de Russafa
Terrasses al barri de Russafa

L'execució del pressupost municipal en el primer trimestre de l'any se salda amb una nul·la inversió en els districtes i barris de la ciutat, segons afirmen des del PP. S'han quedat sense inversió cinc districtes sencers i més de 50 barris de la ciutat de València. En el primer trimestre de l'any a penes ha arribat als barris 2 milions d'euros, d'un pressupost superior als 195 milions d'euros per a 2021.

L'estat d'execució se situa en l'1,1%, el percentatge més baix dels últims anys. L'any passat, per aquestes dates, s'havia invertit 5,3 milions d'euros i el grau d'execució en els barris arribava al 3%.

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha assenyalat que la tercera capital d'Espanya "no pot permetre's un govern que no siga capaç d'invertir en el futur", i ha insistit una vegada més en "la importància que les inversions arriben als barris per a crear noves infraestructures i serveis, i per a millorar el manteniment de les dotacions en funcionament".

"Els barris són els grans oblidats de Ribó i els seus socis del PSOE," ha afirmat. "L'alcalde ha sigut incapaç de construir ni un sòl equipament públic malgrat comptar amb més pressupost que en any anteriors, un baix nivell d'execució de les inversions que demostra la pèssima gestió d'aquest govern".

El balanç de les inversions executades se salda amb cinc districtes sencers amb zero euros invertits: L'Eixample, Jesús, Rascanya, Benicalap, Pobles del Nord. Mentre quant a barris són més de 50 on no ha arribat ni un sol euro del Govern de Ribó i PSOE.

Els barris on no s'ha invertit són: El Pilar, Sant Francesc, La Seu, La Xerea, el districte de l'Eixample (Ruzafa, Gran Via i Pla del Remei) La Roqueta, La Petxina, Arrancapins, Campanar, Tendetes, El Calvari, Trinitat, Morvedre, Sant Antoni, Tormos, Mestalla, Jaume Roig, Ciutat Universitària, Nou Moles, Soternes, La Fontsanta, La Llum, Vara de Quart, Sant isidre, Safranar, tot el districte de Jesús (Camí Reial, La Raiosa, Sant Marcelí, Creu Coberta, L'Hort de Senabre) Beteró, Natzaret, Montolivet, En Corts, Na Rovella, Ciutat dels Arts i els Ciencies, Aiora, La Creu del Grau, Albors, Camí Fons, Ciutat Jardí, L'Amistat, La Carrasca, Vega Baixa. Tot el districte de Rascanya (Orriols, Sant Llorenç, Torrefiel) Tot el districte de Benicalap (Benicalap i Ciutat Fallera).

Tampoc s'ha invertit ni un euro en 10 Pobles de València: En tot el districte de Pobles del Nord (Benifaraig, Poble Nou, Carpesa, Massarrojos, Borbotó, Cases de Bárcena) ni en Beniferri ni en Pinedo, ElPalmar ni en Forn d'Alcedo.

Arxivat a:

Destacats