El Ple aprova els Honors i Distincions de la ciutat de València 2020

L'Ajuntament reconeix la labor del delegat d'Hisenda, Ramón Vilar, que va faltar juliol passat, amb el títol de Regidor Honorari a títol pòstum

Guardar

ramon-vilar
ramon-vilar

Al final de la sessió ordinària del Ple del mes de setembre, la Corporació s'ha reunit en sessió extraordinària per a aprovar els Honors i Distincions de la ciutat de València de 2020, que es concediran el pròxim dia 8, en el marc de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana, 9 d’Octubre. Enguany es reconeixerà els periodistes Vicente Vergara i María José Grimaldo (a títol pòstum), el defensor del Major de la Ciutat, José Pelegrí, l'empresari Silvino Navarro (a títol pòstum) i la compositora Ángeles López Artiga. Així mateix, s'atorgaran les Medalles d'Or de la Ciutat a la Policia Local de València, la Societat Esportiva Correcaminos, el Gremi de Forners i Pastissers de València, el Banc d'Aliments i el col·lectiu ‘València amb bici’.

El passat 31 de juliol, el Ple Municipal va aprovar l'inici de les actuacions encaminades a concedir les diferents distincions que s'entreguen cada any amb motiu de la commemoració del 9 d’Octubre; i en la sessió celebrada hui s'han aprovat de manera definitiva els nomenaments. El que fora regidor d'Hisenda fins fa uns mesos, Ramón Vilar, que va faltar sobtadament juliol passat, rebrà de la Corporació el títol de Regidor Honorari a títol Pòstum, una decisió unànime del Ple, per «el seu saber fer, la seua professionalitat i la seua experiència, que ha sigut reconeguda per tota la Corporació», en paraules de la regidora de Cultura, Glòria Tello.

Els honors de Fills Predilectes de la Ciutat enguany recauran en els periodistes Vicente Vergara i María José Grimaldo (a títol pòstum), i en el defensor del Major de la Ciutat, José Pelegrí. Per part seua, seran reconeguts com a Fills Adoptius de la Ciutat l'empresari Silvino Navarro (a títol pòstum) i la compositora Ángeles López Artiga.

Finalment, la Corporació condecorarà amb les Medalles d'Or de la Ciutat a la Policia Local de València, la Societat Esportiva Correcaminos, el Gremi de Forners i Pastissers de València, el Banc d'Aliments, i el col·lectiu València amb bici.

Destacats