El Pare Noel visitarà l'Hospital Doctor Peset de València

Descobreix totes les activitats nadalenques en els hospitals de València

Guardar

Visita de Papá Noel
Visita de Papá Noel

Ja han començat les celebracions nadalenques en els diferents hospitals de la nostra ciutat. Diferents activitats orientades, especialment, a tots els xiquets que han de passar aquestes dates ingressats.

En totes aquestes accions destinades a l'Àrea de Pediatria s'involucren tant familiars i personal del centre, com diverses associacions, que posen tot el seu esforç i il·lusió a generar un ambient màgic i divertit perquè tots puguem viure el Nadal.

Aquest és el cas de l'Hospital Doctor Peset de València, que rebrà la visita de Pare Noel el pròxim 24 de desembre a partir de les 18.00 hores. La planta de pediatria viurà un moment molt especial, en el qual tots els xiquets li podran demanar a Papà Noel tots els seus desitjos, i també els regals que esperen obrir el dia de Nadal.

No obstant això, no és l'únic hospital en el qual s'està celebrant el Nadal. En La Fe també s'han organitzat un gran nombre d'activitats que, segur, alegraran a tots aquests xiquets. I és que en aquest hospital s'esperen visites molt especials.

D'aquesta manera, hui, 20 de desembre, a partir de les 10.00 hores, Mickey Mouse visitarà als xiquets ingressats en aquest hospital. A més, el dimecres, 21 de desembre, La Fe acollirà la visita de Pare Noel, al costat dels Bombers de València, per a celebrar aquestes dates.

Però això no és tot, ja que aquest hospital encara ha preparat més sorpreses per als xiquets:

Dilluns 26 de desembre: Actuació del Mag Jorge Blass (ASHUA). Lloc: Hemodiàlisi. 13.00 hores.

Dijous 29 de desembre: Visita Levante U.D. 12.30 hores.

Divendres 30 de desembre: Visita València C.F. 13.00 hores.

Divendres 6 de gener: Visita de SSMM Reis Mags d'Orient. 10.00 hores.

Moltes sorpreses perquè tots formen part i gaudisquen de la màgia del Nadal.

Arxivat a:

Destacats