El nou barri de Font de Sant Lluís de València tindrà més de 1.000 habitatges de protecció pública

Guardar

barrio san luis valencia sandra gomez
barrio san luis valencia sandra gomez

El nou barri de la Font de Sant Lluís a València, que portarà el nom de Turianova, comptarà amb un total de 2.328 habitatges, de les quals un 38 per cent seran de protecció pública, que juntament amb les parcel·les de propietat municipal sumaran un 44% d'aquest tipus, fins a arribar a les 1.023.

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha visitat aquesta setmana les obres de la nova zona residencial, situada entre l'hospital la Fe i la V-30 i V-31. Aquest espai disposarà de 12 pomes residencials amb zones verdes al seu voltant, instal·lacions educatives com un col·legi o un institut i instal·lacions esportives, així com amb un centre comercial.

Les obres d'urbanització i construcció dels blocs residencials del nou barri Font de Sant Lluís "ja estan molt avançades", ha destacat l'Ajuntament en un comunicat. En els 422.849,92 m² de superfície del sector, 24.681 m² es dedicaran a l'ús residencial, 64.686 m2 a zones verdes i 59.016 m2 a les instal·lacions esportives i escolars.

A més, es millorarà la connexió amb la ciutat mitjançant un desdoblament del pont de Malilla, la solució als accessos al Sector des de la V-30 i V-31 i amb la construcció de tres quilòmetres de carril bici que connectarà amb Malilla.

El nou barri, que portarà el nom de Turianova, comptarà amb un total de 2.328 habitatges, 1.023 de protecció oficial (44%). La xifra és la suma del 35% de protecció pública existent més les parcel·les propietat de l'Ajuntament que es dedicaran també a aquesta mena d'habitatges.

Destacats