El Monestir de Sant Miquel dels Reis rep la visita de 300 congressistes de 38 països diferents

Guardar

CONGRESISTAS_FOTO
CONGRESISTAS_FOTO

El monestir de Sant Miquel dels Reis ha rebut la visita dels 300 congressistes que assisteixen fins hui a la 21a Conferència Internacional sobre Indicadors de Ciència i Tecnologia: perifèries, fronteres i més enllà, que s'està desenvolupant a la Universitat Politècnica de València.

Els assistents al congrés, procedents de 38 països dels cinc continents, van poder contemplar l'evolució arquitectònica i conéixer la història del monestir els orígens del qual es remunten a 1381 i que ha sigut declarat Bé d'Interés Cultural.El monestir de Sant Miquel dels Reis va ser elegit per a celebrar la recepció dels assistents per la bellesa de l'edifici i pel significat cultural i relació amb la temàtica del congrés que està dedicat a la documentació, ja que és la seu de la Biblioteca Valenciana.

La conferència internacional que té lloc a València forma part del cicle de conferències anuals de l'Eurepean Network of Indicator Designers i és la primera que s'organitza a Espanya.

La conferència té com a objectiu analitzar l'ús dels indicadors de ciència, tecnologia i innovació en espais allunyats dels nuclis principals de l'activitat econòmica, científica o tecnològica.

Destacats