El Mercat del Cabanyal reparteix, aquest dissabte, més de 4.000 racions de clòtxines

Per a aconseguir la ració de clòtxines, s'haurà de presentar un tiquet de compra del Mercat del Cabanyal

Guardar

clochina2
clochina2

El Mercat del Cabanyal acull aquest dissabte, 18 de maig, un dels esdeveniments gastronòmics que fes valdre un dels productes estrela: les clòtxines. La II Entrada de la Clòtxina torna a aquest mercat valencià, després de l'èxit de la primera edició, amb una gran festa que s'allargarà durant tot el dia, i en la qual s'han organitzat diferents activitats per a tots els públics.

Encara que, sens dubte, el més destacat és que, en aquesta ocasió, es repartiran més de 4.000 racions de clòtxines dels productors de l''Agrupación de Clochineros del Puerto de València y Sagunto', però que a més estaran cuinats pels cuiners i cuineres participants en el programa Del Tros al Plat.

L'Entrada de la Clòtxina naixia l'any passat com una iniciativa popular per a commemorar el 60 aniversari del Mercat del Cabanyal. No obstant això, tal va ser l'èxit de l'any passat que han decidit tornar a celebrar aquesta festa gastronòmica que inaugura la temporada de la clòtxina de València. Això sí, recorda que per a poder aconseguir una d'eixes racions de clòtxina, serà necessari presentar un tiquet de compra del Mercat del Cabanyal.

Arxivat a:

Destacats