El Mercat de Colón acollirà la festa solidària de la Fundació 'Pequeño Deseo'

Cultura i gastronomia s’uneixen per a promoure la solidaritat entre els valencians

Guardar

Mercat de Colón
Mercat de Colón

Dimecres que ve, 11 de gener, l'emblemàtic Mercat de Colón acull, dins del projecte 'Les Cerveses del Mercat by BWK', una festa solidària organitzada per la Fundació 'Pequeño Deseo'.

A partir de les 18.30 hores començarà aquesta festa tan especial, que té com a objectiu no solament inaugurar la primera exposició fotogràfica, que mostra els somnis complits en totes les comunitats autònomes, sinó també conscienciar i promoure la solidaritat entre els valencians, i mostrar, a través d'imatges, la il·lusió i els desitjos que molts xiquets han aconseguit complir, gràcies a la labor d'aquesta fundació. I és que l'alegria de complir els desitjos genera un extraordinari benestar tant en l'ànim, com en la salut.

I per a fer l'esdeveniment més especial, la cultura s'ha unit a la gastronomia. D'aquesta manera, alguns participants del programa de televisió MasterChef Junior, com Manuel, guanyador de la segona edició, María Querol, finalista de la tercera edició i Nuria Falcó, aspirant de MasterChef Junior 4, presentaran diferents tapes, realitzades en exclusiva per a l'esdeveniment, i els beneficis del qual aniran destinats a la fundació.

A més, també es convidarà a tots els assistents a participar en una rifa solidària, amb un gran nombre de premis per a xiquets i adults.

Des de fa, aproximadament, 16 anys, la Fundació 'Pequeño Deseo' treballa perquè tots els xiquets, amb malalties cròniques o un pronòstic no favorable, puguen fer realitat els seus desitjos. Aquesta exposició és una oportunitat perfecta per a descobrir la gran labor que realitza aquesta fundació, alhora que gaudeixen d'un ambient extraordinari.

Foto: Las Cervezas del Mercado Foto: Las Cervezas del Mercado

Destacats