El Mercat Central estrena una aplicació per a fer compres online en els seus llocs de venda

Les compres es poden fer arribar a qualsevol punt de València i de la província, així com a la resta de la península i Balears

Guardar

fotonoticia_20210323105538_1920
fotonoticia_20210323105538_1920

El Mercat Central de València estrena aquest dimarts una aplicació mòbil que permetrà als clients realitzar compres en els seus llocs i "fer-li-les arribar, amb plenes garanties, a qualsevol punt de València i província, resta de la península i Balears".

La cúpula del Mercat acull aquest dimarts l'estrena de l'app: entre les 11.00 i les 14.00 hores es projectaran vídeos explicatius i personal de l'Associació de Venedors del Mercat Central juntament amb el responsable del Grup CSM (desenvolupador) José García. Allí, oferiran atenció personalitzada "a qui ho desitge, explicant-los la manera de descarregar i utilitzar l'aplicació".

Segons ha assenyalat el mercat en un comunicat, l'app "s una mostra més de l'aposta decidida per les noves tecnologies per a acostar els prop de 20.000 productes, que es venen en els seus 270 llocs -amb tot el seu sabor, frescor i qualitat-, al destinatari final".

A través de la nova app, els qui desitgen adquirir els productes del Mercat Central disposen ara d'"una altra opció de compra, en línia, per a fer les seues comandes des del palmell de la seua mà".

D'una forma "còmoda i accessible, podran seleccionar el tipus de producte i el lloc de venda que preferisquen i omplir la seua cistella de la compra amb els articles que més els agraden". "Comptaran, a més, amb l'ajuda d'un cercador per a localitzar un determinat producte i podran traslladar als venedors qualsevol comentari o indicació sobre la manera en què vulguen rebre'l, crear els seus favorits i les seues pròpies llistes de la compra, i consultar el seu històric de comandes en qualsevol moment", han explicat.

La nova app per a mòbils se suma als serveis ja disponibles en el Mercat Central, com el Servei de Lliurament a domicili i el Servei de Consigna Frigorífica, que "cada dia tenen major acceptació per part dels clients, per ampliar les seues modalitats de compra".

Destacats