El Consell limita les reunions en espais públics i privats

Les reunions en l'àmbit privat es limita a persones convivents i en espai públic a dues persones

Guardar

Barri de Ciutat Vella a València
Barri de Ciutat Vella a València

La Generalitat Valenciana endureix les mesures per a la lluita contra el coronavirus. La Comunitat Valenciana està vivint una situació crítica, que ha obligat al president de la Generalitat, Ximo Puig, a anunciar noves mesures que entraran en vigor aquest dilluns, 25 de gener, i s'allargaran fins al 15 de febrer.

Així, el Consell limita les reunions a només persones convivents en els espais privats, excepte excepcions; mentre que, en els espais públics, siga tancats o a l'aire lliure, les reunions familiars o socials queden limitats a un màxim de dues persones, que podran ser de dos nuclis de convivents, llevat que es tracte de convivents.

En tots dos casos s'apliquen les següents excepcions: reunions laborals o institucionals, activitats en l'àmbit educatiu i les cures a persones vulnerables.

Unes altres de les mesures posades pel Consell és la pròrroga del confinament perimetral de la Comunitat Valenciana, així com el confinament perimetral de les ciutats de més de 50.000 habitants durant els caps de setmana i festius.

Destacats