El Consell de Joventut inagura hui nova seu

Guardar

La cessió de les instal·lacions de Campoamor com a seu del Consell de la Joventut va ser un compromís adquirit per la regidora de Joventut, Maria Oliver. Hui tindrà lloc la inauguració oficial i la jornada de portes obertes. A l’acte assistiran l’alcalde i diversos regidors.

“La ubicació del Consell de la Joventut de València en les instal·lacions de la Regidoria de Joventut representa per a nosaltres situar en un lloc central l’òrgan de representació dels joves en relació amb els recursos que l’Ajuntament destina per a la joventut”, ha subratllat la regidora Maria Oliver.

“El nostre compromís amb els joves inclou, a més de dignificar les condicions de treball, millorar la seua participació en les institucions públiques que els representen, tant en allò que pertoca als espais per a exercir el seu dret de representació com de les subvencions amb què col·laborem”.

A més de l’alcalde Joan Ribó i els regidors de la corporació, hi assistiran el president del Consell de la Joventut, Miguel Benavent, i el director de l’IVAJ, Jesús Martí.

La inauguració oficial començarà a les 20.00 hores amb la presentació de dos exposicions cedides per la Universitat de València: “Diverses. Històries de dones” i “Refugiats”. A més, el cantautor valencià Sergio Cifuentes Cifu oferirà un concert.

Arxivat a:

Destacats