El Consell aprova un conveni entre l'Institut Valencià de Cultura i l'Ajuntament de València per a la celebració del festival 'Polirítmia'

La Generalitat aporta 76.000 euros a través d'aquest conveni

Guardar

Festival Polirítmia
Festival Polirítmia

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià de Cultura i l'Ajuntament de València per a la celebració conjunta del festival de música i danses del Mediterrani 'Polirítmia'. Aquest festival es va celebrar el passat mes de juliol a la ciutat de València.

Es tracta de la quarta edició d'aquest festival de concerts i formació en músiques i danses del Mediterrani, organitzat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport mitjançant l'Institut Valencià de Cultura, amb l'objectiu d'apropar al públic la diversitat d'expressions culturals de la nostra tradició musical.

Aquest festival s'emmarca en la Gran Fira de València que organitza, anualment, l'Ajuntament de València i la programació inclou un gran nomene d'actuacions musicals en diversos espais de la ciutat durant el mes de juliol.

La Gran Fira de València és un marc de referència per a l'activitat cultural i d'oci a l'estiu i, en aquest àmbit, l'Ajuntament de València vol col·laborar amb diverses entitats públiques i privades per a augmentar la quantitat i qualitat de les activitats artístiques.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, a través d'aquest conveni, aporta 76.000 euros per a despeses d'aquest festival.

Destacats