El Clínic de València destina l'àrea del paritori a crítics de COVID-19

Guardar

clinico_valencia
clinico_valencia

L'Hospital Clínic Universitari de València ha destinat l'àrea de paritori a l'atenció de pacients crítics per la tercera ona de la pandèmia. No obstant això, ha llançat un missatge de tranquil·litat a les dones que requerisquen atenció obstètric-ginecològica o que vagen a donar a llum en els pròxims dies, ja que "l'assistència està garantida".

Sobre aquest tema, la direcció ha explicat, en un comunicat, que s'ha destinat l'àrea de paritori a l'atenció de pacients crítics a causa de la necessitat de guanyar espai per l'evolució de la pandèmia.

No obstant això, ha destacat el centre té en marxa un protocol segur d'atenció a les dones i que garanteix l'assistència, tant d'aquestes com dels nounats que ha estat consensuat pels principals Serveis implicats, com són el Servei de Ginecologia i Obstetrícia i el Servei de Pediatria.

D'aquesta manera, els parts normals sense complicació s'estan derivant sense incidències a l'Hospital Quirón, a escassos 400 metres, i les cesàries urgents i emergents, així com complicacions o possibilitat que el nounat necessités UCI neonatal, es continuen duent a terme a l'Hospital Clínic amb totes les garanties, encara que les ubicacions hagen patit modificacions.

"El personal està bolcat en què la situació en què ens trobem tinga la menor repercussió possible en l'assistència ginecològica i obstètrica. Agraïm l'esforç realitzat per tot l'equip de professionals", admeten.

Destacats