El Centre de Coordinació d'Emergències incrementa un 5% els operadors del 112 CV amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Guardar

Dawid Skalec
Dawid Skalec

El Centre de Coordinació d'Emergències ha reforçat, el servei 112 Comunitat Valenciana per a oferir una atenció més àmplia durant el cap de setmana i demà dilluns previ a la festivitat de Tots Sants.

En concret, demà dilluns hi haurà 4 operadors més dels 35 que són habituals i el dimarts s'incrementarà en 3, que se sumen als 34 que corresponen al servei ordinari. A més, durant el dissabte i el diumenge, el reforç ascendeix a un operador cada dia.

El director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha destacat que el nombre d'operadors, coordinadors i supervisors del 112CV s'adapta en cada torn a les necessitats del servei.

"Aquest cap de setmana llarg, en el qual molts valencians viatgen per a descansar o per a celebrar la festivitat de Tots  Sants amb els seus familiars, es reforça un 5% l'atenció de les trucades per a poder atendre-les més ràpid i eficaçment", ha afirmat Ángel. A més, ha explicat, "en un moment donat, el servei pot ampliar-se de forma immediata si la situació ho exigira per algun incident".

Destacats