El carrer Sant Pau de València romandrà tallat a partir de dilluns

Guardar

urbanismo valencia
urbanismo valencia

L'Ajuntament procedirà a partir de dilluns a sanejar i reforçar la calçada del carrer Sant Pau, en el barri de Sant Francesc, unes millores que obligaran a desviar durant una setmana 9 línies diürnes i 4 nocturnes de l'EMT.

En concret, i mentre duren les obres, es desviaran les línies 7, 9, 11, 60, 62, 63, 67, 72, 73 i les nocturnes N3, N4, N5 i N7, que es desplaçaran al carrer Periodista Azzati, carrer de Xàtiva, avinguda del Marqués de Sotelo o avinguda de l'Oest.

Per a minimitzar les molèsties, un equip d'informadors de l'EMT atendrà les persones usuàries en la zona del bescanviador de Xàtiva-Estació del Nord des de les 7.00 hores fins a les 23.00 hores i els indicaran la parada més pròxima on poden agafar el seu autobús. Els usuaris i usuàries també podran trobar tota la informació actualitzada sobre aquestes alteracions del servei en la secció "Última Hora" de la pàgina web d'EMT i en les xarxes socials municipals i de l'Empresa Municipal de Transports.

Els treballs de millora de l'asfaltat duraran una setmana o dos en funció de l'estat de les capes inferiors d'asfalt, que presenta desperfectes.

Destacats