El carrer Alacant estarà tallada un mes al trànsit a partir del dilluns per les obres de la línia 10 del metro

Guardar

linea10
linea10

El carrer Alacant de València estarà tallada durant un mes al trànsit a partir del pròxim dilluns, 22 de juny, per les obres de la línia 10 de Metrovalencia, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Així, ha precisat que el Centre de Gestió de Trànsit de la ciutat ha advertit del tancament al trànsit a partir d'aqueix dia del carrer Alacant entre el carrer Castelló, per on es desviarà la circulació de vehicles, i la Gran Via Germanies.

El consistori ha assenyalat que durant el mes en què es preveu que aquesta via estiga tallada es recomanen itineraris alternatius per a evitar problemes de congestió de trànsit. Als treballs de la línia de metro se sumen els del nou col·lector en la Gran Via Marqués del Túria, sentit Germanies, que està executant la Regidoria del Cicle Integral de l'Aigua, ha destacat l'administració local.

Les obres del nou col·lector en la Gran Via Marqués del Túria es van iniciar el passat 14 d'abril a l'altura del carrer Jorge Juan i finalitzaran en la Gran Via Germanies, en el número 2, a la fi d'aquest mes de juny.

Amb motiu de la intervenció, s'han ocupat tres carrils en la Gran Via Marqués del Túria, sentit Germanies, des del carrer Pizarro mentre que es deixa un carril lliure d'accés al carrer Russafa. A més, s'ha desviat la línia 19 d'autobús de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) i s'ha tancat i desviat el carril bici en l'encreuament entre Gran Via Marqués del Túria i Russafa, ha agregat l'Ajuntament.

Destacats