El Bonic/a Fest servix de marc a la Gran Passarel·la Mercafashion

Guardar

NereColl_PromoPasarela-03-NC-Comprimida
NereColl_PromoPasarela-03-NC-Comprimida

Ens unim al món de la moda, als dissenyadors valencians perquè compartim amb ells nostra passió pel nostre i la celebració de cada nova temporada com una etapa diferent plena de noves textures, colors i sabors. També perquè, com ells, cada temporada els nostres clients porten productes de rabiosa actualitat, que senten bé, podem combinar-los i que ens fan sentir millor. Moda, fruita i verdura comparteixen moltes coses, per açò al costat de l'Associació de Dissenyadors Valencians hem creat MERCAFASHION, la primera passarel•la de moda en la que la nova temporada oferix més del que sembla.

La seua estrena serà el dia 17 de setembre dins del Bonic/a Fest en el Mercat de Russafa. Com a gran esdeveniment de moda comptarà amb Eugeni Alemany com a amfitrió rebent als convidats, amb Laura Grande com a presentadora de luxe i les més prestigioses models valencianes que presentaran looks de Dolores Cortés, Presen Rodríguez, Lululucía, Andra Cora, Germán Carmona i Miquel Suay.

Carlos Galiana, President de Mercavalència i Miquel Suay, President de l'Associació de Dissenyadors Valencians (DIMOVA) s'unixen per a promocionar el disseny valencià i els productes de temporada. Una sinergia que donarà molt que parlar. Per a signar este compromís entre els dos per un fi comú van realitzar una divertida sessió de fotos en la que els dissenys de Miquel Suay s'unixen als productes de Mercavalència.

Des de Mercavalència apostem pels productes de temporada com a dinamitzador del comerç de proximitat, suport a l'agricultura local, estalvi energètic, diminució de la empremta de carbono, part del nostre patrimoni cultural i base de la nostra gastronomia.

Volem cridar l'atenció sobre estes avantatges que suposen uns hàbits d'alimentació saludables que a més contribuixen a millorar la nostra societat.

El mateix dissabte presentarem la nostra revista Mercapolitan Especial Temporada Tardor-Hivern amb totes les novetats en fruita i verdura explicades de manera sorprenent. La fruita i la verdura de temporada estan de moda.

Arxivat a:

Destacats