Divalterra ha mobilitzat a més de 250 brigadistes en els incendis d'Artana i Tavernes de la Valldigna

Guardar

Divalterra balance incendios
Divalterra balance incendios

Divalterra, empresa pública de la Diputació de València, ha mobilitzat en els últims dies a més de 250 brigadistes forestals, els quals s'han integrat en els dispositius d'extinció dels incendis forestals d'Artana (Castelló) i Tavernes de la Valldigna.

Concretament, en el sinistre d'Artana, han participat 37 brigades forestals, compostes per 152 brigadistes, els moviments de les quals han sigut dirigits per deu coordinadors.

De manera paral·lela, prop d'un centenar de brigadistes de Divalterra, pertanyents a 21 brigades han intervingut en les labors de lluita contra el foc de Tavernes de la Valldigna, acompanyats de quatre coordinadors.

Les brigades forestals de la Diputació de València actuen com a serveis complementaris en l'extinció, centrant la seua labor en labors de perimetratge i la creació de reguardes després del foc.

La intervenció de l'equip de Divalterra es realitza en coordinació amb els altres organismes implicats en la lluita contra els incendis forestals, sota el comandament únic de l'Agència de Seguretat i Resposta davant les Emergències de la Generalitat Valenciana.

Arxivat a:

Destacats