Demà arriba "Superparao", l'heroi del segle XXI

Guardar

Portada SuperParao (1)
Portada SuperParao (1)

Demà divendres  València Extra celebra el seu primer mes amb tots vosaltres i ho fem amb una estrena de luxe. Els presentem a "Superparao", un heroi del segle XXI. Este personatge viurà intrèpides aventures i també intentarà tirar-nos una mà amb l'actualitat més destacada.IMG_5802

Miguel de la Rosa és el creador d'este simpàtic personatge. Il·lustrador i amb un estil innovador, estem convençuts que us conquistarà amb esta tira còmica i el seu sentit de l'humor. A partir de la pròxima setmana, teniu una cita molt especial amb la nova secció de València Extra.

"Superparao" és un personatge que tots podem reconéixer en l'actualitat. LPortada SuperParao (1)'atur i la crisi són la trista realitat del nostre temps i per fi, ha arribat un heroi que reflecteix esta situació però també li donarà el seu particular sentit de l'humor.

El dia a dia, les típiques aventures d'un heroi i com no, també la nostra actualitat més de la terra seran alguns dels temes centrals de la vinyeta de l'heroi més genuí. Ja no queda res, en 7 dies, els esperem a tots amb la nova secció de València Extra.

 

Arxivat a:

Destacats