Degustacions gastronòmiques i ofertes turístiques en la Fira de les Comarques de València

La Fira de les Comarques se celebrarà, del 4 al 6 de maig, en la Plaça de Bous

Guardar

fira comarques 2017
fira comarques 2017

Informació turística (esplanada exterior plaça bous):

  Divendres 4 de maig: de 18.00h a 22.00 h.
  Dissabte 5 de maig: de 11.00 h a 14.00 h i de 16.00 a 22.00 h.
  Diumenge 6 de maig: de 11.00 h a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h.
Interior plaça de bous:
  Divendres 4 de maig: de 18.00 h a 23.00 h.
  Dissabte 5 de maig: de 11.00 h a 23.00 h.
  Diumenge 6 de maig: de 11.00 h a 20.00 h.

Ja està ací una nova edició de la Fira de les Comarques, una oportunitat única de conéixer tots els racons del nostre territori, però també l'autèntica gastronomia valenciana. Un total de 47 municipis, i més de 30 associacions es concentraran en la Plaça de Bous de València, del 4 al 6 de maig, per a oferir-te increïbles propostes d'oci, i descobrir la riquesa de la nostra terra en tots els seus vessants. Així que, no ho penses més, perquè aquest cap de setmana tens una cita ineludible amb el turisme actiu, cultural i gastronòmic valencià.

En cada estand, que estaran organitzats per comarques, podràs obtenir informació, de primera mà, sobre tots els recursos turístics que tens al teu abast, però a més tindràs l'oportunitat de gaudir d'un dia únic gràcies a les diferents degustacions, tallers artesanals o activitats per a tots els públics que es realitzaran durant tot el cap de setmana, així com la possibilitat de participar en els múltiples sorteigs o fer-te amb les promocions en paquets turístics que oferiran els diferents expositors.

No obstant això, la Fira de les Comarques és molt més, i ofereix al visitant la possibilitat de degustar la millor gastronomia: Tapes o plats tradicionals, acompanyats d'un bon vi o refresc a preus assequibles, i elaborats pels restaurants i bars participants. Per això, tan sols necessitaràs adquirir el teu tiquet degustació de les casetes de venda. A més, sens dubte, una de les iniciatives, impulsada pel Patronat de Turisme amb el suport de la Generalitat, l'Ajuntament de València, Mercavalència, la Tira de Comptar i altres associacions, que no deixarà indiferent a ningú serà 'Del Tros al Plat'. Una proposta gastronòmica que inclourà demostracions i showcooking en directe per a transmetre als assistents la cultura culinària valenciana.

I per als visitants també haurà més sorpreses. I és que, a més de l'obsequi promocional que rebran, en l'estand del Patronat de Turisme, tots aquells que presenten el seu bitllet de rodalies de RENFE, també se sortejarà un 'Passaport de la Fira de les Comarques', que anirà carregada de premis per a tots els participants en la Gimcana organitzada per València Turisme.

Activitats per a tots els públics en la Fira de les Comarques

La diversió està més que assegurada en un dels esdeveniments més esperats de l'any. Tant és així que des del Patronat de Turisme s'han organitzat una infinitat d'activitats per a tots els gustos, i públics. Música pop-rock i folk en valencià en directe, actuacions folklòriques, exhibicions d'artesania o una ludoteca infantil amb tallers i activitats són alguns dels esdeveniments paral·lels que podràs trobar. No obstant això, el més destacat, que farà viure una experiència al·lucinant als més xicotets, serà el circuit multiaventura infantil, que comptarà amb tirolina i rocòdrom.

Arxivat a:

Destacats