Cs exigeix explicacions a Ribó per "l'incompliment del Pla Estratègic de la Marina"

Guardar

giner ciudadanos
giner ciudadanos

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha recriminat a l'alcalde i president del Consorci València 2007, Joan Ribó, "l'incompliment del Pla Estratègic de la Marina, dissenyat per al període 2016-2021, per estar pendent d'execució la gran majoria dels compromisos inclosos en el document" i ha exigit "explicacions" en una pregunta formulada al ple.

Giner ha assenyalat que Cs "està a favor del desenvolupament de la Marina" i s'ha mostrat "satisfet de la condonació del deute pel Govern". No obstant això, ha criticat que "l'Ajuntament ha de pagar la seua part, encara que l'alcalde Ribó diu que ho farà quan pague el Govern", ha indicat la formació en un comunicat.

"També s'ha de pagar a l'Autoritat Portuària de València perquè existeixen uns compromisos econòmics, que no poden defugir-se", ha dit, al mateix temps que ha manifestat que "l'alcalde ha de donar explicacions de les causes de l'incompliment del Pla Estratègic de la Marina, el document de la qual es va fer coneixent el deute amb el Govern".

El portaveu ha instat a Ribó a "donar compte de la situació de tots els objectius i projectes d'eixe pla, així com a explicitar quins s'han complit i quins no". "No ens val una resposta que s'aculla al fet que el Govern no condonava el deute perquè molts projectes es podien haver desenvolupat", ha agregat.

En aquesta línia, Giner ha censurat la posició de Ribó d'"instar l'Autoritat Portuària de València a frenar o modificar diferents projectes, quan els seus compromisos en aqueix pla han quedat per executar encara que és també part de la seua responsabilitat".

Destacats