Conclouen les obres per ampliar l’oferta de nínxols senzills al cementeri municipal de Campanar

Alejandro Ramón ha destacat que la construcció de 35 unitats a la Secció 2a suposa “la primera ampliació de l’oferta en este cementeri als darrers 15 anys”

Guardar

0407 Nínxols Campanar
0407 Nínxols Campanar

L’Ajuntament de València ha finalitzat les obres per ampliar l’oferta de nínxols senzills al Cementeri de Campanar amb la construcció de 35 noves unitats. El regidor de Cementeris, Alejandro Ramón, ha posat en valor "la primera obra de construcció de nínxols en este cementeri del nord de la ciutat als darrers 15 anys".

Les actuacions han consistit en la construcció d’un bloc de nínxols senzills a una sola cara, junta al mur perimetral del cementeri, en la Secció 2a. En total, set fileres de cinc tramades cadascuna d’elles per a completar les 35 unitats construïdes.

"Esta és una intervenció especialment significativa perquè dona resposta a la voluntat de moltes famílies del barri que fins ara no podien triar este cementeri per al descans dels seus éssers estimats", ha afirmat el regidor Ramón.

La intervenció ha permés alhora realitzar tot un seguit de millores relacionades amb la urbanització de l’espai, la xarxa de reg o la jardineria.

Destacats