Comença la segona fase de remodelació del Jardí Mossen Cuenca-Marino Villamil de Pinedo

Guardar

Jardín- Mossen -Cuenca- Pinedo
Jardín- Mossen -Cuenca- Pinedo

L'Ajuntament ha iniciat les obres de la segona fase de remodelació del Jardí Mossen Cuenca-Marino Villamil de Pinedo, "unes obres que amb un pressupost de prop de 55.000 euros estaran acabades en 42 dies", tal com ha informat el regidor d'Ecologia Urbana i vicealcalde, Sergi Campillo.

Es completa així amb el pla de condicionament d'aquest jardí que compta amb el finançament del "Pla Som 2018-2019" de la Diputació de València. La primera fase es va terminar ara fa un any.

Les obres consistiran en l'ampliació de la zona de jocs amb el muntatge de noves instal·lacions dins del paviment de seguretat, i d'altra banda s'habilitarà un conjunt d'aparells de "fitness" per practicar esport. A més, el regidor ha recordat que el jardí ja disposa de jocs inclusius "perquè tots els xiquets i xiquetes, independentment de les seues capacitats, puguen gaudir d'aquest espai".

Sergi Campillo ha valorat "el treball que s'està fent per millorar l'espai públic de la ciutat i atendre les necessitats de la ciutadania".

Destacats