Catalá demana que Ribó i Grezzi paguen de les seues butxaques el recurs de la sentència de l'acomiadament de la treballadora de l'EMT

La portaveu del PP reclama que no isca ni un euro pagat pels impostos dels valencians per a pagar el recurs.

Guardar

catala ep
catala ep

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, ha considerat "indignant" que Ribó, Grezzi i els consellers del PSOE en l'EMT hagen decidit recórrer la sentència que declara improcedent l'acomiadament d'una treballadora pel robatori de 4 milions el setembre de 2019, "a la qual van pretendre utilitzar com a cap de turc".

"No entenem que l'alcalde que diu que en la jurisdicció social sempre se li dóna la raó al treballador, ara persistisca a presentar un recurs sabent que li tornen a donar la raó a la treballadora. Per tant, el que veiem és una gestió negligent dels diners públics, i estudiarem accions legals contra aquesta gestió negligent d'una societat que recorrerà sabent que perdrà", ha destacat Catalá

La portaveu popular ha demanat que el recurs, i tot els que derive d'aquesta acció judicial, "el paguen de les seues butxaques els senyors Ribó i Grezzi, que no surta ni un euro pagat pels impostos dels valencians per a això. Si ho pagaren de la seua butxaca, ens lluiria més el pèl".

La citada sentència obliga l'EMT a readmetre o indemnitzar a la treballadora, però el president de l'empresa, Giuseppe Grezzi, i els consellers de Compromís i PSPV han consignat ja avui la quantitat de 199.000 euros d'indemnització pel que rebutgen readmetre a la treballadora.

Catalá ha anunciat que el PP estudiarà impugnar l'acord aprovat per Compromís i PSPV de recórrer la sentència, que declara improcedent l'acomiadament de la treballadora de l'EMT, com que no compten prèviament els consellers de l'empresa amb un informe jurídic que justifique aquesta decisió. Els populars han advertit que els consellers que han votat a favor de presentar el recurs poden haver incorregut en responsabilitat comptable.

Els regidors del Grup Popular i consellers de l'EMT, Carlos Mundina i Marta Torrado, han votat avui en contra en el consell d'administració de la presentació d'un recurs davant la sala social del Tribunal Superior Justícia de la Comunitat Valenciana contra la sentència judicial que declara improcedent l'acomiadat de la treballadora pel robatori dels 4 milions d'euros.

Destacats