Catalá adverteix que en 15 dies han mort 120 veïns de València per la COVID i exigeix més mesures

Guardar

catala-archivo
catala-archivo

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha assenyalat hui que és preocupant com s'ha disparat la Covid-19 a la ciutat de València, on segons l'últim balanç des del passat 27 de desembre fins al dia 13 de gener han mort per la COVID a la ciutat de València 120 persones, segons l'Oficina d'Estadística de l'Ajuntament. Mentrestant, que en aquests mateixos dies han donat positiu 8.088 persones a la ciutat de València.

Catalá ha demanat que davant aquests fets i la situació que viu la ciutat "l'alcalde Ribó no pot mirar cap a un altre costat i posar-se de perfil dient que és responsabilitat d'uns altres. Per això, demanem més mesures de prevenció per part de l'Ajuntament com estan fent altres ciutats, com per exemple Alacant que ha començat a repartir més de cinc milions de mascaretes per correu a tots els veïns".

La portaveu també ha demanat que s'intensifique la neteja i desinfecció dels carrers de la ciutat i major control en els diferents punts de la ciutat com marquen les autoritats. Al mateix temps, com ve reclamant el PP també es reclama tant a FGV com l'EMT augmentar els reforços per a impedir les aglomeracions en el transport públic en les hores punta. També demana a Ribó que exigisca a la Generalitat que s'agilitze la vacunació.

Destacats