Cardenal Cañizares diu en missa que una vacuna contra la Covid-19 es fabrica amb "cèl·lules de fetus avortats"

Guardar

cañizares
cañizares

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha afirmat que una de les vacunes contra el coronavirus Covid-19 està fabricant-se amb cèl·lules de "fetus avortats". Així ho va assegurar aquest diumenge 14 de juny durant l'homilia de la missa del Corpus Christi en la Catedral de València.

"Ens trobem amb una dolorosíssima notícia: que una de les vacunes es fabrica a força de cèl·lules de fetus avortats i això és anar contra l'home, menysprear-ho, primer se li mata amb l'avortament i després se li manipula per a... mira què bé, tenim una vacuna; no senyor, tenim una desgràcia més obra del diable", va subratllar Cañizares aquest diumenge en la seua homilia.

Segons va precisar l'arquebisbe de València, aquests actes són "obra del diable" perquè "el dimoni existeix, en plena pandèmia, intentant dur a terme investigacions per a vacunes". El vídeo de la Missa del Corpus apareix en el canal de Youtube de la Catedral de València.

Al final de la missa solemne del Corpus Christi, l'arquebisbe va demanar que la tornada a la normalitat després de l'estat d'alarma "no siga com tornar a abans de la pandèmia, en absolut", sinó per a recuperar el que més es necessita": "el sentit de Déu que ho hem perdut, el de l'adoració, el de ser germans".

L'arquebisbe va insistir, abans de donar la benedicció final, en la necessitat d'"un canvi molt gran, de civilització, de costums, un canvi que demostre que Déu està ací", segons va arreplegar l'Arquebisbat en un comunicat.

"Eixa és la nova normalitat que els cristians estem cridats a portar per a estar prop dels qui pateixen el dolor i la mort, perquè eixe és l'amor que Déu vol, no mesures disciplinàries sinó canvi de ment, de cor, és a dir conversió", va expressar.

Destacats