Caixa Popular obri nova oficina al barri de Russafa

La principal entitat financera valenciana manté la seua política d’expansió i incrementa la seua presència en la ciutat de València

Guardar

equipo-russafa
equipo-russafa

Caixa Popular ha obert hui una nova oficina a València, en el barri de Russafa, concretament al carrer Francisco Sempere, 12. L'entitat es posiciona com a referent del sistema financer valencià i manté el seu pla d'expansió, basat en un creixement sostenible.

La nova oficina de Russafa es presenta com una alternativa financera en la zona pel seu model de banca cooperativa, més social, propera a les persones i al seu entorn. També, perquè presenta l'horari més ampli del mercat, ja que obrirà al públic tots els matins i totes les vesprades.

Caixa Popular, que compta amb capital íntegrament valencià, oferirà servicis de finançament, estalvi i inversió a les empreses, autònoms i particulars de la zona. Al capdavant de l'oficina estaran Dacian Onofrei i Miriam Mirete, com a directora.

Caixa Popular està implantada en les principals poblacions de les comarques valencianes, amb una xarxa de 70 oficines. Un model de banca pel qual aposten cada vegada més persones, atès que l'entitat creix dia a dia en clients, en equip humà i en negoci.

Arxivat a:

Destacats