Bioparc València celebra el seu nové aniversari amb promocions

Durant tot el mes de febrer, podràs visitar aquest parc per 18 euros

Guardar

bioparc
bioparc

Bioparc València està de celebració durant tot el mes de febrer. I és que es compleixen nou anys des que aquest parc zoològic obrira les seues portes. Des de llavors, milers de valencians, però també turistes, no han volgut perdre's l'oportunitat de gaudir tant dels animals, com de l'entorn.

I com no podia ser d'una altra manera, Bioparc València ha preparat una promoció especial. Per açò, durant els dissabtes i diumenges, així com el 27 i 28 de febrer, podràs passar un dia inoblidable per tan sols 18 euros, més un euro destinat a la Fundació Bioparc, encarregada de desenvolupar projectes de conservació i divulgació.

Així mateix, també han posat a la teua disponibilitat el famós 'Pase Anual B', que té un cost de 38 euros més un euro per a la Fundació, amb el qual podràs visitar aquestes instal·lacions totes les vegades que vulgues.

Bioparc València està format per diferents recreacions d'hàbitats que no solament asseguren el benestar dels animals, sinó que a més les barreres que els separen queden ocultes, oferint als visitants una sensació de continuïtat. I és que la vegetació és un element fonamental en tot el parc, que permet als animals integrar-se, completament, en l'entorn que els envolta.

Bioparc forma part d'organismes com AIZA (Associació Ibèrica de Zoos i Aquaris) o EAZA (Associació Europea de Zoos i Aquaris), que treballen per a preservar les diferents espècies, així com per a assegurar la cria sostenible i genèticament viable dels animals.

Destacats