Benestar Animal reclama que es depuren responsabilitats pels actes vandàlics al centre d’acollida d’animals de Benimàmet

Arran dels darrers incidents en què alguns animals han resultat ferits

Guardar

1229-mejoras-benimamet6
1229-mejoras-benimamet6

La Regidoria de Benestar Animal ha enllestit un informe sobre els actes vandàlics que ha patit el centre d’acollida d’animals de Benimàmet en les darreres setmanes, on han resultat ferits alguns animals. A més, també ha recopilat un informe veterinari sobre les ferides patides pels animals arran d’estos fets. 

“Des de Benestar Animal no deixarem que quede en l'oblit i que els fets queden sense càstig. Per això hem fet tot el que està dintre de les nostres competències perquè caiga sobre les persones responsables tot el pes de la justícia si es determina que hi ha hagut un delicte de maltractament animal. En ple segle XXI és inadmissible que cap persona considere que fer mal als animals és motiu de diversió. A més, la violació del centre municipal comporta uns danys i unes despeses que entrebanquen el nostre esforç permanent per dotar-lo de les millors condicions possibles i garantir així el benestar animal que ha d’oferir una ciutat com la nostra”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, qui ha indicat que ha posat els dos informes a disposició de la Policia Local per ampliar les diligències que enviarà demà a la Fiscalia.

La regidora ha indicat que qualsevol acte vandàlic ha de ser condemnat, “sobretot quan a més afecta directament a les persones o als animals amb què convivim a València”. Per això ha fet una crida al civisme i ha defensat el treball que es realitza al centre d’acollida de Benimàmet per “recuperar i facilitar l’adopció d’animals que no han tingut tota la sort que mereixien en la vida”.

Complementàriament, Tello ha explicat que s’ha posat en contacte amb la Policia Local i uns altres servicis municipals competents en la matèria per coordinar un reforç de la seguretat d’eixe centre i garantir així les condicions òptimes del centre per desenvolupar la tasca que li correspon en la defensa dels drets dels animals que hi viuen.

Destacats