Arranca el programa 'Aula ciclista' amb les jornades de formació del professorat

Guardar

19.10.17_Jornades_formacio_docents_Aula_Ciclista_02
19.10.17_Jornades_formacio_docents_Aula_Ciclista_02

La Conselleria d'Educació Cultura i Esport i la Federació Valenciana de Ciclisme han iniciat les jornades formatives per al professorat de la primera edició del programa 'Aula ciclista'. Aquesta setmana s'estan desenvolupant aquestes jornades a Castelló, València i Elx, amb la finalitat de donar a conéixer, de primera mà, tota la informació del programa als centres participants.

Hi participen docents de 61 centres escolars, i personal tècnic de la Federació Valenciana de Ciclisme ha explicat el funcionament del programa 'Aula ciclista', les diferents activitats que es faran durant les sessions pràctiques i teòriques amb l'alumnat i també han proporcionat el material didàctic que es treballarà en les aules.

'Aula ciclista' s'estrena amb la participació de més de 120 centres promotors de l'activitat física i l'esport (Cepafe) amb activitats dirigides a l'alumnat d'entre 10 i 14 anys.

Aquest nou programa educatiu recorrerà el territori valencià amb sessions de formació teòrica per a l'alumnat sobre vida saludable, seguretat viària, ús de la bicicleta i el ciclisme com a esport, complementada amb una part pràctica que inclou exercicis sobre la bicicleta en un circuit urbà per a fomentar l'educació viària i la pràctica esportiva.

Esport ha destinat 200.000 euros per a dur a terme aquest projecte que uneix educació i esport i, alhora, incideix en la conscienciació sobre la mobilitat sostenible.'Aula ciclista' iniciarà, a partir del pròxim 28 d'octubre, les sessions teoricopràctiques per a l'alumnat d'escoles i instituts valencians participants, que s'allargaran fins al final del curs escolar.

Destacats