Alerta groga per fortes pluges a València

L'Aemet informa que podrien caure fins a 20 litres per metre quadrat

Guardar

lluvias-valencia-1
lluvias-valencia-1

La pluja ja ha arribat a la ciutat de València i, a més, per la porta gran. En aquest sentit, L'Aemet (Agència Estatal de Meteorologia) ha decretat l'alerta groga, fins a les 20.00 hores, en tota la província de València, a causa de les fortes precipitacions que podran arribar a acumular fins a 20 litres per metre quadrat en tan sols una hora, i les temperatures màximes aniran en descens, més notablement, a l'interior nord.

Així mateix, entre les 17.00 i les 19.00 hores, l'Aemet ha anunciat que les fortes pluges podrien anar acompanyades d'aparell elèctric, ja que existeix un 65% de probabilitats de tempesta en la nostra ciutat. Les precipitacions, que ja han començat, aniran adquirint una major intensitat a mesura que vaja passant la vesprada, arribant a aconseguir el seu punt àlgid entre les 17:00 i les 18.00 hores.

Malgrat les temperatures càlides que hem viscut aquestes setmanes, i dels pronòstics que anunciaven que les fortes precipitacions no arribarien fins ben entrat novembre i desembre, hui, València està en alerta groga per les pluges i tempestes que s'esperen al llarg d'aquesta vesprada.

lluvias-valencia

alerta amarilla valencia

 

Arxivat a:

Destacats