Ajuntament i Generalitat reafirmen el compromís de rehabilitar el Cabanyal

Guardar

Gómez - Dalmau
Gómez - Dalmau

La regidora de Renovació Urbana i vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, s'ha reunit aquest dilluns amb el vicepresident 2n del Consell, Rubén Martínez Dalmau, en una trobada de cara a la convocatòria de la reunió del Consell d'Administració del Pla Cabanyal, amb l'objectiu de rellançar la regeneració del barri.

Tal com ha explicat Gómez al final de la trobada, «volem rellançar el projecte de rehabilitació i regeneració del barri». La regidora i vicealcaldessa ha subratllat la importància de l'acció d'«una societat tan important com és Pla Cabanyal, que és un instrument adequat per a la regeneració del barri, així com per a abordar qüestions molt importants». Entre aquestes qüestions, Gómez s'ha referit a la situació dels anomenats blocs portuaris, «on per part de l'Ajuntament i la Generalitat hem de donar-li una solució –ha defensat - perquè els veïns i veïnes puguen tindre un entorn urbà i social en el qual poder viure i conviure amb tranquil·litat».

Per part seua, el conseller d'Habitatge i vicepresident del Consell, Rubén Martínez Dalmau, ha destacat «l'esforç comú molt important de l'Ajuntament de València i la Generalitat en aquesta labor de regeneració del barri, no solament urbanística sinó principalment social». Dalmau ha reafirmat el «compromís ple en la regeneració del Cabanyal, amb els recursos que faça falta i, sobretot, amb l'impuls a una nova fase de col·laboració interinstitucional i de treball conjunt perquè el Cabanyal siga el barri que es mereixen totes les persones que viuen en ell».

Destacats