Acaben els treballs de desbrossament de la devesa

Guardar

0812 Campillo Neteja Devesa
devesa
devesa

La Regidoria de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, ha informat que este divendres han acabat els treballs de poda i desbrossament que s’han dut a terme per part dels treballadors del Servici de Devesa-Albufera.

 Els treballs han consistit en la neteja dels camins pròxims a les urbanitzacions de la Devesa, així com en la retirada de l’acumulació de pinotxa i branques seques que hi havia a la carretera. També s’han netejat i podat els camins que hi ha al voltant de la platja de l’Arbre del Gos, i s’han obert accessos a esta platja que feia molt de temps que havien quedat tancats per la vegetació.

També s’ha netejat de matolls i branques seques tot el quilòmetre que forma el passeig per a vianants i s’ha eliminat la vegetació detectada a les dutxes de la platja. El regidor de Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha manifestat que “la preocupació del Govern de la Nau sempre és el benestar dels veïns i veïnes i els visitants de la zona. A més, estos treballs són fonamentals per al manteniment i la prevenció d’incendis en l’entorn natural més important de la nostra ciutat”.

[audio mp3="https://valenciaextra.com/wp-content/uploads/2016/08/0812-Campillo-Neteja-Devesa.mp3"][/audio] 

Arxivat a:

Destacats