València serà la capital del negoci ecològic

El próximo 29 de Junio, la final española de ClimateLaunchpad se celebrará en Las Naves

Guardar

ClimateLaunchpad
ClimateLaunchpad
València acull el concurs mundial d’idees de negoci eco innovadores. El proper dia 29 de juny, València es transformarà novament en l’epicentre de l’eco emprenedoria europea. ClimateLaunchpad, el concurs mundial d’idees innovadores, reunirà a interessats i interessades en invertir en innovació, així com financeres, multinacionals i pymes de tots els àmbits de l’economia ‘verda’ d’Espanya, en un esdeveniment obert al públic, en el qual una desena de participants competiran per estar entre els 3 guanyadors o guanyadores que representaran a Espanya en la Gran Final.

Els i les finalistes espanyoles s’enfrontaran en el mes d’octubre a Tallin (Estònia) a 1.000 finalistes de tots els països participants i, en cas de guanyar la final europea, rebran premis de 10.000, 5.000 o 2.500 euros.

En la competició es podrà veure solucions d’economia circular i col·laborativa per a la recuperació de residus de la indústria agroalimentària i per a la mobilitat urbana, aplicacions mòbils educatives per conscienciar als xiquets i xiquetes o per al consum ecològic, idees de negoci disruptives per reduir les emissions de CO2 a les ciutats o solucions de generació descentralitzada d’energies renovables.

L’esdeveniment del dia 29 de juny en Las Naves estarà obert al públic i reunirà, a més de l’ecosistema emprenedor valencià i nacional entorn del canvi climàtic, energia i medi ambient, també a entitats internacionals d’innovació tecnològica i emprenedoria com 4YFN, OPINNO i Cleantech Open. Al final de l’acte tindrà lloc una degustació de productes ecològics i un concert ofert per la Berkley College of Music. El concurs compta amb patrocinis de BStartup del Banc Sabadell, Olleros Advocats, Institut IDEES, MI-MA-ZU, Finnova i Start-up Europe Awards.

Coordinat per AVAESEN i la xarxa VIT Emprende, pertanyent a la fundació InnDEA València, ClimateLaunchpad és una iniciativa impulsada per la pròpia Unió Europea mitjançant el programa d’innovació contra el canvi climàtic, Climate-KIC.

ClimateLaunchpad és una forma d’accedir a la major acceleradora de startups de la Unió Europea en canvi Climàtic, Climate-KIC Accelerator, amb finançament no reemborsable de fins a 60.000 euros.

Font: Inndeavalencia

Destacats