Tagloo, l'app que planta cara a 'Facebook Moments'

Amb esta aplicació, emmagatzemaràs i compartiràs fotografies en grups privats i sense ocupar espai en el teu mòbil

Guardar

Font: tagloo.com
Font: tagloo.com

Després de, aproximadament, onze mesos de treball, la startup valenciana Tagloo ha llançat, per als dispositius Android, una app amb la qual els usuaris podran compartir fotografies en grups tancats i privats.

Fins ara, només havia estat disponible per als dispositius amb sistema operatius iOS amb els que ja havien aconseguits 5.000 usuaris de diferents llocs del món com Turquia, Estats Units, Espanya o Japó. Les expectatives, ara, seran multiplicar per deu esta xifra. Així mateix, esta app també comptarà amb una versió web.

I què ens pot aportar Tagloo?

Esta app, que va sorgir per a donar resposta a la necessitat de nombrosos usuaris d'ordenar i compartir les fotos dels seus mòbils, és una espècie de xarxa social que ofereix la possibilitat, en primer lloc, de poder guardar totes les teues fotos en un núvol amb una capacitat màxima de 3GB, però només les que tu puges, alliberant la memòria del telèfon.

I en segon lloc, compartir i etiquetar als teus amics en les fotografies, però sempre de forma privada. A més, també és possible crear grups compartits entre diversos membres perquè tots puguen accedir a ell, o garbellar de manera més senzilla les imatges per data, localització o persones a causa de les etiquetes.

Tagloo és un projecte creat per Álvaro Trenor, empresari amb una llarga experiència com a productor publicitari, i al que prompte es va unir Eduardo Sebastián (CTO) , que compta amb més de 15 anys en el desenvolupament de productes software.

I sense cap dubte, un altre punt a favor per a Tagloo és que ha botat al mercat en un moment en què 'Facebook Moments, un dels seus principals competidors, ha generat polèmica entre els usuaris en anunciar que esborrarà les fotos privades. A més, amb Tagloo no cal tindre un compte en l'aplicació per a gaudir de tots els servicis que ofereix.

A què esperar per a provar-la?

Arxivat a:

Destacats