Las Naves i InnDEA València col·laboren en la III edició del festival de disseny “Altavoz”

L’Espai Mutant acollirà l’esdeveniment el pròxim dimecres 30 de novembre

Guardar

Las Naves
Las Naves

InnDEA València i Las Naves, conjuntament amb Focus Pyme y Emprendimiento de IVACE, Nude en Fira Habitat València i Anieme/Mueble d'Espanya, col·laboren amb la ADCV en la celebració d'“Altavoz” el pròxim dimecres 30 de novembre a partir de les 19h a l'auditori de l'Espai Mutat de Las Naves.

Joves dissenyadors i dissenyadores valencianes junior, estudiants dels últims cursos i de Nude de Fira Habitat 2016 – el saló dels dissenyadors i dissenyadores joves de la fira-, tindran l'oportunitat d'utilitzar l'escenari de l'Espai Mutant per a en 90 segons, un micro i una pantalla, donar a conèixer el seu treball i talent, davant un públic especialitzat, entre el qual figuraran els i les responsables creatives i de màrqueting de diferents empreses.

En total seran 11 les persones participants en este festival, les quals presentaran els seus treballs i establiran contacte amb les empreses a través d'un networking. L'ADCV ha arribat a un acord perquè tots els i les joves participants en el “Altaveu” puguen comptar amb l'assessorament gratuït d'especialistes en gestió estratègica, protecció i defensa de la innovació i creativitat-propietat intel·lectual.

Destacats