L'Ajuntament organitza un curs sobre administració electrònica

Guardar

Ayuntamiento_de_Valencia,_España
Ayuntamiento_de_Valencia,_España

L’alcalde Joan Ribó ha inaugurat este dimecres en la Delegació municipal de Joventut de València un curs sobre la nova legislació de règim jurídic de les administracions públiques, orientat al personal de l’Administració local. L’establiment del mitjà electrònic com a via habitual en les relacions entre Administració i ciutadans és l’objecte principal d’estudi d’este curs, descrit per Joan Ribó com “una prova més de la importància que la corporació actual concedeix a la formació del seu personal per tal d’oferir un millor servici als ciutadans”.

En la seua intervenció, l’alcalde de València ha considerat “capital” la celebració del curs, “perquè volem una administració que, complint els principis constitucionals, siga oberta, àgil, dinàmica i eficient, així com també transparent, pròxima i respectuosa. Per això, els nostres funcionaris necessiten conéixer i disposar d’una informació jurídica actualitzada”.

Joan Ribó ha recordat que “amb la posada en pràctica d’un procediment adequat dins d’un règim jurídic rigorós i una administració municipal flexible, no exempta de rigor, ordenada sense rigideses i eficaç en allò professional i humà, aconseguireu que l’Ajuntament de València, que s’ha convertit en un referent en administració electrònica, innovació i noves tecnologies, preste la seua activitat pensant permanentment en el servici públic a la ciutadania, en els seus drets i, per què no dir-ho, en la seua comoditat i benestar”.

Destacats