Inndea analitza l'impacte del Big Data en la salut en el Health 2.0 València

Guardar

Inndea
Inndea

La xarxa VIT Salut organitza hui a les 18.00 hores en Las Naves la III edició del Capítol Health 2.0 València. Esta iniciativa reunix els actors del sector sanitari i els amants de la tecnologia i impulsa la innovació social i la col·laboració amb l'objectiu de millorar l'atenció sanitària i la salut de les persones.

El sistema tradicional de salut ha estat objecte d'una acusada transformació a causa de l'impacte de la tecnologia en els últims anys, i ara, amb l'arribada del big data (dades massives), el model sanitari s'enfronta a un canvi de model que oferix multitud d'oportunitats i avanços.

Per a analitzar este impacte InnDEA València, a través de la seua xarxa VIT Salut, organitza demà el tercer esdeveniment del Capítol Health 2.0 València, junt amb els impulsors de la iniciativa, les startups Exovite i Quibim. Health2.0 és un projecte internacional que impulsa la innovació social i la col·laboració, amb l'objectiu de millorar l'atenció sanitària i la salut de les persones donant suport a projectes empresarials o individuals.

Les persones assistents podran escoltar Teresa Álvarez, product manager de BigML, explicar solucions per al sector de la salut; Ignacio Blanquer, professor titular de la Universitat Politècnica de València (UPV), que parlarà de l'automatització d'infraestructures per a sistemes d'e-health, i Juan Miguel García- Gómez, professor titular de la UPV i soci fundador de Veratech for Health, que exposarà solucions desenvolupades per a la millora de la gestió sanitària i l'ajuda a la presa de decisions en l'àmbit sanitari. Finalment, Juan Carlos Muria, development manager en Fujitsu, oferirà la presentació “Big Data en salut. Tres reptes i un destí”.

El regidor d'Innovació i vicepresident d'InnDEA València, Jordi Peris, ha explicat que este esdeveniment “seguix el camí que hem obert en esta nova etapa, donant un gir social a la innovació. Per això la cita de demà resulta d'especial interès a causa del creixement tan espectacular de les aplicacions del big data en salut. A més, ha afegit que “gràcies al big data i a gestionar bé tota la informació, aconseguirem, entre moltes altres coses, una major precisió en el diagnòstic, més informació per a prevenir malalties i un seguiment més eficaç del pacient, així com millorar els sistemes de gestió dels hospitals”.

Destacats