El Consell autoritza les ajudes del IVACE a l'Institut Valencià de Biomecànica per valor de 1,2 milions d'euros

Guardar

El Ple del Consell ha autoritzat la concessió de subvencions per valor d'1,239,128,75 euros que l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit en 2016 a l'Institut Valencià de Biomecànica (IBV).

Segons l'article 160 de la Llei 1/2015 del Sector Públic i de Subvencions, el Consell és l'òrgan competent per a l'autorització prèvia a la concessió de les subvencions de concurrència competitiva de quantia superior al milió d'euros.

L'ajuda concedida es correspon amb el desenvolupament de projectes de R+D en col·laboració amb altres centres tecnològics de la Comunitat Valenciana per al disseny de productes adaptats a la morfologia i a les preferències emocionals dels usuaris.

La Conselleria d'Economia Sostenible i el IVACE estan fent una aposta important i un gran esforç per acostar la innovació a tots els racons de la Comunitat i en aquesta acció el paper dels instituts tecnològics és fonamental.

En 2016, l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha incrementat en 1,5 milions d'euros el pressupost destinat a impulsar la R+D+i dels instituts tecnològics de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, el IVACE donarà prioritat a aquells projectes de R+D que ajuden a millorar la productivitat i competitivitat de les empreses de la Comunitat Valenciana.

Arxivat a:

Destacats