Adéu als vídeos de pagament

Guardar

img_20170927124551
img_20170927124551

S'han acabat els vídeos de pagament a Youtube. Així ho ha anunciat l'empresa al seu web. La fi dels continguts previ desemborsament deixaran d'existir a partir de l'1 de desembre amb la finalitat de potenciar altres formes de monetització. A partir de la data, tots els vídeos de pagament passaran a ser privats.

Quins són els altres sistemes de visionament que Youtube vol potenciar? Bàsicament es tracta de tres: Super Xat, Youtube Xarxa i l'última joia de la corona, un servei en el qual els fans d'un canal paguen als seus ídols perquè produïsquen continguts; una mena crowdunding, però mensual.

De moment els creadors ja no poden produir vídeos de pagament i a partir de l'1 de novembre l'empresa deixarà de cobrar als subscriptors d'aquest tipus de servei. A més, els espectadors que ja hagen comprat aquest tipus de continguts podran gaudir fins al 1 de desembre de 2022.

Es tracta, un cop més, d'una notícia que demostra que tot i els milions de visitants que registra Youtube, l'empresa no obté els ingressos que serien desitjats pel seu nivell de trànsit. Aquesta ha estat una rèmora des que Google va comprar l'empresa el 2006 per 1.300 milions de dòlars.

Destacats