Un veí de Burjassot denunciat per presumpta estafa i abandó d'animals

La Policia Local vol alertar de la manera d’actuar del denunciat doncs no és la seua primera denúncia pel mateix assumpte

Guardar

perros-sin-chip-denuncia-plb
perros-sin-chip-denuncia-plb

La Policia Local de Burjassot ha procedit a la denúncia d'un veí de Burjassot, de 21 anys, per presumptes delictes d'estafa i abandó d'animals. Esta persona ja havia sigut denunciada, en 2014, pel mateix assumpte i, des de llavors, la Policia Local de Burjassot juntament amb la Policia Local de Castelló estan duent a terme el seu seguiment, ja que també es mou per la zona de Castelló.

El motiu de la denúncia és que hi ha, almenys, quatre gossos en parador ignorat, dos a nom del denunciat i altres dos que, mancant de xip, esta persona tenia en el seu municipi i ara es troben en parador ignorat I, a més, l'individu no aporta cap dada aclaridora.

Així, la Policia Local de Burjassot vol alertar a la ciutadania de la manera d'actuar del denunciat. Amb l'objectiu d'estafar, el denunciat publica en pàgines web d'anuncis en línia contés en el qual s'ofereix per a tenir en acolliment a animals els amos dels quals no puguen cuidar, a canvi de diners. Després, els animals que arreplega apareixen abandonats, en el millor dels casos, ja que molts d'ells no han aparegut.

La Policia Local de Burjassot adverteix a la ciutadania de no confiar en este tipus d'anuncis, així com d'alertar a la PLB en cas de sospitar d'alguna història o mètode d'actuació similar a l'esmentat.

Destacats