Un trencament de catenària obliga a tallar la línia 1 de Metrovalencia entre Alginet i Villanueva de Castellón

Guardar

metrovalencia-alginet
metrovalencia-alginet

Un trencament de catenària en la línia 1 de Metrovalencia a l'altura de Carlet ha obligat a tallar el servei ferroviari i oferir un substitutori amb autobús entre Alginet i Villanueva de Castellón.

Segons ha informat Metrovalencia, el trencament s'ha produït aquest dilluns entorn de les 17.00 hores. A conseqüència d'això, s'ha suprimit el tren amb destinació Seminari-CEU al seu pas per Torrent a les 17.13 hores i el tren amb destinació Villanueva de Castellón amb eixida a les 18.30 hores des de Seminari-CEU.

A causa d'aquest incident, Metrovalencia ha establit un servei alternatiu amb autobús entre les estacions d'Alginet i Villanueva de Castellón, que efectuarà parada en les estacions d'Alginet, Carlet, L'Alcúdia, Alberic i Villanueva de Castellón, no en els baixadors.

Els passatgers que es trobaven en l'única unitat de metro que circulava en el tram afectat quan s'ha produït el trencament de la catenària han sigut evacuats en taxi fins al seu lloc de destinació.

Segons han requerit fonts de Metrovalencia, s'espera que a última hora de la vesprada o a la nit la incidència s'haja solucionat.

Destacats