Un Policia Nacional evita que una dona es lleve la vida a Alzira

L'agent va observar un vehicle en una zona apartada, amb una mànega connectada des del tub d'escapament a una finestreta

Guardar

Agent de Policia Nacional
Agent de Policia Nacional

Un agent de la Policia Nacional franc de servei ha salvat la vida a una dona a Alzira (València) quan es dirigia a un vehicle que hauria condicionat pel que sembla llevar-se la vida. El policia va observar en una zona apartada, un turisme estacionat amb una mànega connectada des del tub d'escapament a l'interior a través d'una finestreta.

Els fets van ocórrer a principis de novembre, al voltant de les quatre de la vesprada, quan un policia lliure de servei circulava per una zona de la localitat valenciana d'Alzira, poc transitada per vehicles. En observar un turisme estacionat en els voltants, enfront d'una casa de camp aïllada, es va acostar a aquest i va observar que tenia una mànega connectada des del tub d'escapament a la finestra posterior esquerra.

Ràpidament, després de comprovar que no hi havia ningú en el seu interior, va alertar a un indicatiu uniformat, per si poguera estar la persona que havia preparat el turisme a l'interior de la casa de camp. Minuts més tard, el policia franc va observar a una dona que eixia de l'habitatge per a dirigir-se al cotxe.

La dona en adonar-se de la seua presència, en un important estat de nerviosisme, li va manifestar la seua intenció de llevar-se la vida, per la qual cosa l'agent es va identificar per a intentar tranquil·litzar-la. Es dona la circumstància que als voltants de l'habitatge hi havia un gos de raça perillosa, que va dificultar l'acostament amb la víctima.

Finalment, gràcies a la perícia de l'agent franc la dona va eixir a l'exterior de l'habitatge, i encara que va rebutjar ser trasllada a un hospital per un indicatiu sanitari, els policies que van arribar al lloc van localitzar a la seua parella que es va fer càrrec d'ella.

Destacats