Un policia fora de servei evita el robatori de la bossa d'una dona arrossegada pel sòl

Guardar

policia_nacional_valencia
policia_nacional_valencia

Un policia nacional fora de servei va frustrar a València el robatori de la bossa d'una dona que va ser abordada per un home mentre es trobava en el seu vehicle i arrossegada pel sòl. El sospitós va ser detingut i l'agent va rebre assistència pel forcejament.

Sobre les deu de la nit, el 091 va rebre l'avís que un home havia robat una bossa i un altre el tenia retingut entre els carrers Jumella i Jurats de València, en el barri de Tres Forques, informa la Jefatura Superior de Policia en un comunicat.

La patrulla va localitzar a l'interior d'un portal als dos homes. Un es va identificar com a policia nacional mentre tenia retingut en el sòl a l'altre i hi havia una bossa amb pertinences escampades pel sòl.

Després de les perquisicions, els investigadors van esbrinar que una dona es disposava a emprendre la marxa en el seu cotxe situat en l'avinguda del Cid quan el sospitós va obrir la porta i li va agarrar la bossa per a arrossegar-la amb ell diversos metres fins que va aconseguir arrabassar-li'l.

Un agent de la Policia Nacional fora de servei es va adonar del robatori i el va perseguir fins a donar-li abast en aquesta zona de Tres Forques. Durant el forcejament, tots dos van caure a terra i el presumpte autor va oferir resistència, per la qual cosa l'agent va haver de ser atés.

Finalment, l'home va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència o intimidació. Els policies van retornar els estris escampats pel sòl a la seua propietària. El detingut compta amb antecedents i ja ha passat a disposició judicial.

Destacats