Un incendi industrial en El Puig arrasa 1.000 metres quadrats de palets

L’incendi industrial del Puig ha sigut controlat a les 13.57 hores

Guardar

incendio-puig
incendio-puig

Al voltant de les 12.30 hores saltaven totes les alarmes. La coneguda empresa de fruites i verdures Algitama, que emmagatzema palets i envasos de plàstic, donava avís de l'incendi que s'havia produït en les seues instal·lacions. Situada al costat de la CV-329 en El Puig, i a escassos 500 metres de l'institut de secundària del municipi valenciana, aquest incendi industrial de gran envergadura ha mobilitzat, durant tot el matí, a bombers de diferents localitats.

En un primer moment, s'han desplaçat deu bombers dels parcs de la Pobla de Farnals i Sagunt. No obstant això, a mesura que passaven les hores, s'han vist en l'obligació de demanar reforços als bombers de Montcada, Burjassot, Torrent, Sagunt i la Pobla de Farnals.

El foc, que estava situat en l'exterior de les instal·lacions, ha provocat una immensa columna de fum visible des de València. El treball dels bombers ha tornat a ser impecable en tractar de protegir les naus de l'empresa. Així, i segons anunciava el Consorci Provincial de Bombers, a les 13.57 hores, donaven per controlat aquest incendi industrial, que ha arrasat mil metres quadrats de palets i envasos de plàstic.

Destacats