Un incendi a un quadre elèctric de l'Oceanogràfic obliga a tancar les seues instal·lacions

Guardar

oceanografic-incendio
oceanografic-incendio

Un incendi en un quadre elèctric de l'Oceanogràfic de València ha obligat a tancar les instal·lacions de l'aquari aquest dissabte. El foc s'ha produït de matinada i, segons el centre, "no ha afectat cap animal".

Segons ha indicat el centre a Europa Press, un operari ha hagut de ser traslladat a l'hospital per inhalació de fums per "protocol" però "es troba perfectament".

Mitjançant un comunicat, l'Oceanogràfic ha indicat que s'ha produït un tall parcial en el subministrament d'energia elèctrica, després de cremar-se a les tres de la matinada el quadre de distribució d'un dels centres de transformació del complex. "Els serveis tècnics de l'aquari estan treballant per a recobrar la normalitat al més prompte possible", han assenyalat.

A través de les seues xarxes socials i diferents plataformes de comunicació, l'Oceanogràfic ha informat els seus visitants de les diferents possibilitats que ha posat a la seua disposició per a reintegrar el preu de l'entrada o diferir-la a altres dates. Així mateix, l'aquari donarà a conéixer "immediatament" els detalls de la reobertura.

Destacats