Un home salta d'un vehicle abans d'un control policial i fuig amb una bossa amb marihuana

Guardar

control-policia-local
control-policia-local

Agents de la Divisió de Trànsit de la Policia Local de València han detingut a dos homes en un control situat en el túnel de l'avinguda Pius XII després d'intervindre 535 grams de marihuana que un d'ells havia llançat suposadament en els voltants del control.

Els fets es van produir al voltant de les 16.20 hores d'aquest diumenge, quan es va observar a un home llançar-se a la calçada per la porta posterior d'un vehicle abans d'arribar al control amb una bossa blanca i donar-se a la fugida.

Una patrulla va seguir a aquesta persona que, va depositar la bossa al costat d'un contenidor. Posteriorment, va ser localitzada per la patrulla en la confluència dels carrers Monestir de Poblet al costat de l'avinguda Pius XII.

El conductor del vehicle va minorar la marxa fins al control amb la porta posterior oberta. La persona que havia fugit es va personar després en la comissaria de la Policia Nacional de Trànsits per a reconéixer que era qui anava en la part posterior del vehicle. A tots dos se'ls va proposar a més una sanció per incomplir el confinament de l'Estat d'Alarma.

El regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, ha ressaltat "l'eficàcia dels controls que està realitzant la Policia Local amb altres Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat per a fer complir el confinament de l'Estat d'Alarma".

"La Policia Local de València no ha baixat ni baixarà la guàrdia perquè continuen sent fonamentals per a evitar la propagació de la Covid-19", ha asseverat l'edil, que ha al·ludit també a l'eficàcia dels controls per a "previndre delictes contra la seguretat ciutadana" ha afirmat el responsable de l'àrea de Seguretat de l'Ajuntament de València.

Destacats