Un Guàrdia Civil auxilia a un home que havia patit un accident a Moixent

L'home, de 49 anys, es trobava a l'interior de la cabina del seu camió, bolcat en la mitjana de la A-35

Guardar

foto-auxilio
foto-auxilio

Un Guàrdia Civil va procedir a l'auxili d'un home de 49 anys que es trobava dins d'un vehicle pesat sense poder eixir de la cabina en la mitjana de la A-35 prop de la localitat de Moixent.

Al voltant de les 6.50 hores del passat 29 de gener, quan l'agent es desplaçava a prestar servei a la localitat de Càrcer, va observar que un tràiler havia patit un accident i es trobava bolcat en la mitjana en el km 30 de la A-35 al seu pas per termini municipal de Moixent. Després de comprovar l'agent que es trobava el conductor dins de la cabina del vehicle, va procedir a indicar el lloc de l'accident, col·locant el triangle de senyalització i utilitzant la llum del seu mòbil a fi d'evitar un nou accident.

El vehicule pesat, de grans dimensions, es trobava bolcat en la mitjana de l'autovia. Immediatament i després de comprovar la impossibilitat del conductor per a eixir de forma autònoma, en trobar-se commocionat per l'accident, va procedir a trencar el cristall davanter per a poder traure al conductor que es trobava cobert de sang pel cap, colze i costat.

El Guàrdia Civil va procedir al seu trasllat fins a un lloc segur, i va donar avís a la Central Operativa de la Guàrdia Civil. Una vegada van arribar al lloc les assistències mèdiques i més agents de la Guàrdia Civil l'auxiliat va ser traslladat a l'Hospital Luis Alcanyís de Xátiva per a un reconeixement més exhaustiu.

Gràcies a la determinació amb la qual actue l'agent es va poder auxiliar a esta persona i evitar conseqüències majors atés que esta persona es trobava a l'interior de la cabina sense poder eixir.

Destacats